Lahetystyo

Pukkilan seurakunta tukee kirkon lähetystä

Pukkilan seurakunta tukee Suomen kirkon lähetystehtävää julistuksen ja palvelun hengessä. Tuki kanavoituu kolmen eniten vapaaehtoiskannatusta saavan järjestön kautta: Suomen Lähetysseura, Kirkon Ulkomaanapu ja Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat (joka kanavoi Evankelinen Lähetysyhdistys ELY:n saaman kannatuksen Pukkilassa).

Mainituille järjestöille suunnataan niin talousarviomäärärahoja kuin vapaaehtoiskannatusta.

Pukkilan seurakunnan nimikkolähetit ja kohteet

Seurakunnalla on yhteistyösopimukset Suomen Lähetysseuran ja Evankelinen Lähetys yhdistys ELYN:n kanssa. Lisäksi seurakunta on päättänyt avustaa ilman erillistä sopimusta Kirkon Ulkomaanavun toimintaa samaan tapaan kuin lähetysjärjestöjä.

Pukkilan seurakunnan kirkkoneuvosto on kokouksessaan 7.1.2016 päättänyt tukea sopimuksella Suomen Lähetysseuran kanssa Kambodzhan Chab Dai: Ihmiskaupan uhrien tuki hanketta.

Lue lisään Kambozhan Chab Dai työstä tässä.

Tässä on tuoreita kuulumisia lähetystyöntekijöiltämme Tapani Haapalalta ja Ari Muttoselta Kambodzhasta. Kiitos, että muistat heidän työtään!

SLS, Suomen lähetysseura
(sls(at)mission.fi)

Evankelinen Lähetysyhdistys ELY:n saama avustus kanavoituu Radiolähetystyöhön Lähi-idän alueella.

Kummilapsityö

Perhekerho avustaa säännöllisesti päiväkotia Botswanassa.

Lähetyspiirit

Kylillä kokoontuvat lähetyspiirit tekevät lähetystyötä pitämällä yhteyttä nimikkolähetteihin sekä kokoamalla varoja eri tavoin. Lähetyspiirit kokoontuvat kodeissa noin kerran kuussa. Kokoontumisajat kerrotaan kirkollisissa ilmoituksissa.

Lähetyspiirit ovat luonteeltaan samalla kylillä kokoontuvia seurakuntailtoja.

Yhteydenotot:
Kirkkoherra Hannu Tiainen, hannu.tiainen(at)evl.fi