Tiistaina 12.6.2018 Pukkilan ja Myrskylän seurakunnat lähtevät yhteiselle kesäretkelle Korson seurakuntaan ja Seurasaareen. Seurasaari on museosaari Helsingin kantakaupungin länsilaidalla. Saari on tunnettu pelottomista eläimistään, erityisesti oravistaan. Tervetuloa mukaan kaikki vauvasta vaariin!

Päivän ohjelma:
* Linja-auto (Myrskylä-Pukkila-Korso-Seurasaari) lähtee Myrskylän parkkipaikalta klo 9.10 ja Pukkilan seurakuntakodin parkkipaikalta klo 9.30.
* Vierailu Korson seurakunnassa kirkkokahvien kera, kirkkoherra Tuomas Antola opastaa.
* Jatko Seurasaareen, jossa lounas omakustannushintaan. Saarella myös m.m. nuotiopaikka.
* Paikan päällä vapaa ohjelmaa.
* Paluulähtö Pukkilaan ja Myrskylään klo 16.

Hinnoittelu ja tiedustelut:

Pukkilan ja Myrskylän seurakunnat kustantavat bussi-kuljetuksen. Passit ja ruokailut omakustannushintaan.

Hinnat ulkomuseo:
aikuiset 9 € (ryhmäalennuksella 6 €)
lapset 7-17 v. 3 € (lapset alle 7 v. ilmaiseksi)
perhelippu 20 € (2 aikuista, 1-4 lasta)
Museokortilla ja Helsinki Cardilla vapaa pääsy.

Ravintola: Kesäravintola Seurasaari
Kahvila: Antin Kaffeliiteri

Ilmoittautumiset Helka Laaksoselle (puh. 040 849 1209) tai Niko-Pekka Ovaskaiselle (puh. 040 840 5984) 6.6. mennessä.