Kohta sitä taas saa!

Vappupäivänä, ti 1.5. klo 11-14 Pukkilan pappilassa myydään Pappilan Parasta Simaa juhlamunkkien kera.

Pappilan parhaan siman valmistelu on täysillä vauhdilla. Vapaaehtoistyötä on monenlaista - pullojen pesu, siman valmistelu, munkkien paistaminen .... kaikkien lahjoille löytyy kyllä seurakunnassamme tehtävää! Nykäise vaan työntekijöitä hihasta tai laita viesti jos innostut mukaan monipuoliseen toimintaan!

Hinnasto:

"Pappilan parasta" sima: 0,5 l = 3 € // 0,75 l = 4,50 €
Kahvi = 1,50 €
Munkki /kpl = 1,20 €
Pussi 5 kpl = 6 €

sima munkki

Piispan Pääsiaistervehdys 2018.

Torstaina 5.4. klo 18-20.30 seurakuntakodilla (Keskustie 20, Pukkila).

tulppaanisydän

Tarjolla hyvän olon hoitoja omakustannushintaan sekä paikalla on tuotemyyjiä (koruja; Leikkien lelut, Silver Jungle; Evelace; Me&i; Oriflame yms.). Aloitamme hartaudella: luomiskertomus värein.

Mahdollisuus myös ruokailuun: kiinalainen buffetti 10€ (sis. juoma, jälkkäri). Huom. ruokailu vaatii ennakko-ilmoittautumisen ke 4.4. mennessä.

Ilmoittautumiset Helka Laaksoselle p. 0405544659

Tervetuloa mukaan!!

Ruokajakelu, suunnattu lapsiperheille

perjantaisin kello 18.15-18.45 seurakuntakodilla

Ruokajakelun tarpeen kartoituksen asiakas tekee yhdessä diakonin kanssa.

diakoni  puh 040 849 1209

Huom. kylmälaitteiden puuttumisen vuoksi kesällä tätä toimintaa ei voida ylläpitää