kauneimmat virret artistikuvilla nettiin

To 5.10. Petteri Hakanen, alias Taika-Petteri ja tarinankertoja Kiisi Isotalo vierailevat Pukkilan seurakunnassa.

Reformaatiopäivän kunniaksi he tuovat päiväkodille je koululaisille Armoa! esityksen aamupäivällä.

Klo 13 he ilahduttavat kaikenikäisiä Onnissa ja tuovat Iloa elämään tempuin & tarinoin

Taika-Petterin ja Kiisi Isotalon esitykset tuovat huomia sirkustemppuja, hauskoja vastastapuhumisnumeroita, hämmästyttävää beatboxausta ja runsaasti lämminhenkistä huumoria. Taika-Petteri on myös tuttu TV:stä.

Illalla olette tervetulleita vauvasta vaarin katsomaan iltaesitystä: Wanhan myllyn tarina

Wanha mylly on tarina Sulosta, joka viettää viikonloppua mummolassa vaarin seurassa.
Miten Sulo eksyy myllylle ja mitä myllyllä tapahtuu? Wanhan myllyn tarina on hauska, lämminhenkinen ja hieman jännittäväkin tarina.
Esitys sopii kaikenikäisille. Se sisältää mm. tarinankerrontaa, vatasastapuhumista, beatboxaamista.
Klo18 Seurakuntakodilla. Vapaa pääsy.

Kiisi Isotalo                   taikapetteri vasarat

Barokki ja rovasti