Liite 10 a

                                                                                       Vaalilautakunnan pöytäkirja 3/2018

KUULUTUS SEURAKUNTAVAALEISTA

Pukkilan seurakunnassa toimitetaan 18.11.2018 seurakuntavaalit, joissa valitaan vuoden 2019 alusta alkavaksi nelivuotiskaudeksi 15 jäsentä kirkkovaltuustoon.

Vaalit toimitetaan Pukkilan kirkossa 18.11.2018 kello 11.00 – 20.00.

Äänioikeutettu 15.8.2018 tämän seurakunnan läsnä olevaksi merkitty ja 16 vuotta viimeistään 18.11.2018 täyttävä seurakunnan jäsen saa äänestää mainitussa äänestyspaikassa.

 

Seurakuntavaalista ja äänestyspaikasta löytyy tietoa myös seurakunnan kotisivuilta osoitteesta pukkilanseurakunta.fi sekä osoitteesta seurakuntavaalit.fi.

Pukkilassa 1.10.2018

Pukkilan seurakunnan vaalilautakunnan puolesta

Puheenjohtaja Jussi Nurminen

 

                                                                                                    Liite 9

Vaalilautakunnan pöytäkirja 3/2018

ILMOITUS

Pukkilan seurakunnassa 18.11.2018 toimitettavien seurakuntavaalien ehdokaslista on nähtävänä 28.10.–18.11.2018 seurakunnan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla, osoite Veteraanitie 2.

Ehdokaslista on saatavana kirkkoherranvirastosta sen aukioloaikoina (ti 9-12 ja to 9-12). Lisätietoja löytyy myös vaalien verkkosivuilta seurakuntavaalit.fi.

Pukkila 1.10.2018

Pukkilan seurakunnan vaalilautakunnan puolesta

Puheenjohtaja Jussi Nurminen

 

logo_2vari_k4.jpgKUULUTUS PUKKILAN SEURAKUNNAN ENNAKKOÄÄNESTYKSESTÄ

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa toimitetaan 18.11.2018 seurakuntavaalit, joissa valitaan jäsenet seurakuntien kirkkovaltuustoihin tai seurakuntayhtymiin kuuluvissa seurakunnissa yhteisiin kirkkovaltuustoihin ja seurakuntaneuvostoihin.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään 6.11.–10.11.2018 joka päivä Pukkilan kirkkoherranvirastossa, Veteraanitie 2, kello 9.00 – 18.00.

Äänioikeutettu seurakunnan jäsen voi äänestää ennakkoon missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa Suomessa ilmoittautumalla vaalitoimitsijalle ja esittämällä henkilötodistuksensa tai muun riittävän selvityksen henkilöllisyydestään.

Äänestäjällä on oikeus äänestää sen seurakunnan ehdokaslistojen yhdistelmän ehdokasta, missä seurakunnassa hänet on 15.8.2018 merkitty läsnä olevaksi seurakunnan jäseneksi sekä äänioikeutettujen luetteloon äänioikeutetuksi (viimeistään 18.11.2018 16 vuotta täyttävä kirkon jäsen). Oman seurakunnan ennakkoäänestyspaikassa äänestäjällä on mahdollisuus tutustua ehdokaslistojen yhdistelmään. Muun seurakunnan ennakkoäänestyspaikassa äänestettäessä äänestäjän on omatoimisesti otettava selvää oman seurakuntansa ehdokkaista. Lisätietoja löytyy vaalien verkkosivuilta seurakuntavaalit.fi.

Ennakkoäänestys järjestetään lisäksi seuraavassa ennakkoäänestyspaikassa: Hyvinvointikeskus Onni, Onnintie 3. 6.11.2018 kello 10-15

Äänioikeutettu, jonka kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse äänestys- tai ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia, saa äänestää ennakolta kotonaan. Hänen tai valitsemansa henkilön on ilmoitettava kotiäänestyspyyntö vaalilautakunnalle kirjallisesti tai puhelimitse kirkkoherranvirastoon viimeistään 2.11.2018 ennen kello 16.00. Kotiäänestyksen yhteydessä voi äänestää myös omaishoidon tuesta annetussa laissa (937/2005) tarkoitettu omaishoitaja. Kotiäänestykseen ilmoittautumislomakkeita on saatavana kirkkoherranvirastosta ja vaalien verkkosivuilta seurakuntavaalit.fi. Tavanomaisten aukioloaikojen lisäksi kirkkoherranvirasto on avoinna 2.11.2018 kello 16.00 saakka. Kirkkoherranviraston (kirkkoherran) puhelinnumero on 0405037298.

 

Pukkilassa 18.9.2018

Pukkilan seurakunnan vaalilautakunnan puolesta

Puheenjohtaja Jussi Nurminen

Minkälainen on sinun kirkkosi?

Onko kirkon uudistuminen sinulle tärkeää vai puhuttelevatko perinteisemmät arvot? Miten seurakunnat voisivat olla mukana eri ikäisten ihmisten arjessa? Mistä säästetään, kun varat pienenevät? Tulevaisuuden kirkkoa rakennetaan nyt. Vastaa #Minun kirkkoni -kyselyyn!

Yhteinen seurakuntamme

Pukkilassa tarvittiin vähintään 15 ehdokasta kirkkovaltuustoon. Ehdokasasettelu päättyi 17.9.2018. Saimme tuleviin seurakuntavaaleihin yksi lista ”Yhteinen seurakuntamme”, jolla on 17 nimeä: Nico Boven, Leena Clewer, Sirkku Helenius, Marianne Ingberg, Heli Jordberg-Ahola, Heli Kuosa, Hannu Leino, Sami Myyrä, Eero Mölsä, Samu Ovaska, Aila Pukkila, Uolevi Rikala, Tuija Saloranta, Esa Seppälä, Merja Seppälä, Milja Seppälä ja Erja Sihlman.

Tärkeät päivämäärät

Ennakkoäänestys tapahtuu 6.11.2018 Onnissa ja 7.-10.11.2018 Pappilassa.
Vaalipäivä on 18.11.2018 kirkossa heti klo 10 messun jälkeen. Seurakunta tarjoaa vaalikahvit kirkossa.

Kuka saa äänestää?

Seurakuntavaaleissa jo 16-vuotiaalla on äänioikeus. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää. Lue lisää 

Mistä seurakuntien luottamushenkilöt päättävät?

Seurakuntavaaleissa valitaan seurakunnan toimintaa suunnittelevat, kehittävät ja ohjaavat kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston jäsenet. Seurakuntien luottamushenkilöt suunnittelevat, kehittävät ja ohjaavat seurakunnan toimintaa.
Seurakuntavaaleissa valittavat luottamushenkilöt päättävät monista keskeisistä seurakunnan/seurakuntayhtymän toimintaan, hallintoon ja talouteen liittyvistä asioista. Luottamushenkilöt päättävät esimerkiksi

* seurakunnan kirkollisveroprosentista, talousarvioista ja monista muista talousasioista kvaalit18 logo desktop fi
* rakennushankkeista
* avustuksista
* monista työntekijävalinnoista ja uusista viroista.
* seurakunnan toiminnan painotuksista
* seurakunnan tilojen käytöstä

Luottamushenkilöt äänestävät myös kirkolliskokousvaaleissa eli valitsevat päättäjät kirkon ylimpään päättävään elimeen. Kirkolliskokous päättää esimerkiksi kirkon oppiin liittyvistä kysymyksistä ja koko kirkon taloudesta.Lue lisää aiheesta seurakuntavaalien sivuilta klikkaamalla banneria. 

 

Gregg Stafford

Trumpetisti ja laulaja Gregg Stafford ja New Orleans Stompers esittävät sitä aidointa 19-luvun alun New Orleans Jazzia siten, kuin Staffordin esi-isät sitä siellä soittivat. Gregg on myös hauska show-mies, joka tempaa mukaansa kuulijansa erikoisen pehmeällä mutta intensiivisellä trumpetin saundillaan ja laulutyylillään. Hänen musiikin fraseerauksensa on aivan omaa laatuaan. Se henkii alkujazzin kiihkeää tunnelmaa kaikessa viehättävyydessään. Stafford on kirkkokonserteissa hyvin uskonnollinen ja henkevä tulkitsija.

Gregg Staffordin kanssa esiintyy New Orleans Stompers.  Jazzin esitaiteilijana soittaa saksofonisti Alvi Leppälä soittaen historiallisia, tyylin mukaisia jazzin alkuaikojen saksofoneja. Orkesterin kapteeni on Swingin maisteri, klarinetisti Kimmo Leppälä, ja kolmannen polven tyylitaituri on kontrabasisti Ilkka Leppälä. Yhtyeen svengistä vastaa tiukimmista tiukin komppiryhmä: banjon mestari Jukka Järvelä ja stride-pianon taitaja Robi de Godzinsky.

GREGG STAFFORD & New Orleans Stompers to 22.11.2018 klo 19, Pukkilan kirkko

Gregg Stafford, trumpetti ja laulu New Orleans Stompers: Alvi Leppälä, saksofoni Kimmo Leppälä, klarinetti ja saksofoni Robi de Godzinsky, piano Ilkka Leppälä, kontrabasso Jukka Järvelä, banjo ja mandoliini

Kesto n. 1 h

Joomla templates by a4joomla