1. – 9.12. Joulupuu lahja-keräys Pukkilan Salella.

su 9.12. klo 18 2. adventin iltamessu kirkossa

ma 10.12. klo 18 Vanhusten joululahjojen paketointitalkoot Pappilassa

su 16.12. klo 16 Kauneimmat joululaulut kirkossa

ti 18.12. klo 13 Kauneimmat joululaulut Onnissa

pe 19.12. klo 8.30 Koulujen joulukirkko

la 22.12. klo 18 Ehtookellot ja nuorten toteuttama joulu-rauhan julistus kirkossa

ma 24.12. klo 13 Perheiden jouluaaton hartaus kirkossa; klo 14.30 Jouluaaton hartaus kirkossa

ti 25.12. klo 7 Joulukirkko

ke 26.12. klo 15 Hartaus Juornaankylän rukous-huoneella

 

Tulosraportti skannattu

Minkälainen on sinun kirkkosi?

Onko kirkon uudistuminen sinulle tärkeää vai puhuttelevatko perinteisemmät arvot? Miten seurakunnat voisivat olla mukana eri ikäisten ihmisten arjessa? Mistä säästetään, kun varat pienenevät? Tulevaisuuden kirkkoa rakennetaan nyt. Vastaa #Minun kirkkoni -kyselyyn!

Yhteinen seurakuntamme

Pukkilassa tarvittiin vähintään 15 ehdokasta kirkkovaltuustoon. Ehdokasasettelu päättyi 17.9.2018. Saimme tuleviin seurakuntavaaleihin yksi lista ”Yhteinen seurakuntamme”, jolla on 17 nimeä: Nico Boven, Leena Clewer, Sirkku Helenius, Marianne Ingberg, Heli Jordberg-Ahola, Heli Kuosa, Hannu Leino, Sami Myyrä, Eero Mölsä, Samu Ovaska, Aila Pukkila, Uolevi Rikala, Tuija Saloranta, Esa Seppälä, Merja Seppälä, Milja Seppälä ja Erja Sihlman.

 

Tärkeät päivämäärät

Ennakkoäänestys tapahtuu 6.11.2018 Onnissa ja 6.-10.11.2018 Pappilassa.

Avoimet ovet pappilassa la 10.11. klo 9-18.
Diakoni Hanne järjestää erilaista toimintaa pitkin päivää, tule silloin kun ennätät ja viivy niin kauan kuin tahdot! Huom.! Alle kouluikäiset lapset vain vanhemman seurassa. Päivän aikana voi:
• askarrella isänpäiväkortin ja isälle muita yllätyksiä
• leipoa keksejä
• juoda kahvia
• klo 17-18 punaisen veisukirjan veisuja, Raamatun ajatuksia ja rukousta.
• klo 18 ehtookellot soi ja pappila sulkeutuu.


Vaalipäivä on 18.11.2018 kirkossa heti klo 10 messun jälkeen. Äänestää voi klo 20 asti. Seurakunta tarjoaa vaalikahvit kirkossa.

Kuka saa äänestää?

Seurakuntavaaleissa jo 16-vuotiaalla on äänioikeus. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää. 

Miksi minä nuorena äänestäisin seurakuntavaaleissa?

Mistä seurakuntien luottamushenkilöt päättävät?

Seurakuntavaaleissa valitaan seurakunnan toimintaa suunnittelevat, kehittävät ja ohjaavat kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston jäsenet. Seurakuntien luottamushenkilöt suunnittelevat, kehittävät ja ohjaavat seurakunnan toimintaa.
Seurakuntavaaleissa valittavat luottamushenkilöt päättävät monista keskeisistä seurakunnan/seurakuntayhtymän toimintaan, hallintoon ja talouteen liittyvistä asioista. Luottamushenkilöt päättävät esimerkiksi

* seurakunnan kirkollisveroprosentista, talousarvioista ja monista muista talousasioista kvaalit18 logo desktop fi
* rakennushankkeista
* avustuksista
* monista työntekijävalinnoista ja uusista viroista.
* seurakunnan toiminnan painotuksista
* seurakunnan tilojen käytöstä

Luottamushenkilöt äänestävät myös kirkolliskokousvaaleissa eli valitsevat päättäjät kirkon ylimpään päättävään elimeen. Kirkolliskokous päättää esimerkiksi kirkon oppiin liittyvistä kysymyksistä ja koko kirkon taloudesta.Lue lisää aiheesta seurakuntavaalien sivuilta klikkaamalla banneria. 

 

Gregg Stafford

Trumpetisti ja laulaja Gregg Stafford ja New Orleans Stompers esittävät sitä aidointa 19-luvun alun New Orleans Jazzia siten, kuin Staffordin esi-isät sitä siellä soittivat. Gregg on myös hauska show-mies, joka tempaa mukaansa kuulijansa erikoisen pehmeällä mutta intensiivisellä trumpetin saundillaan ja laulutyylillään. Hänen musiikin fraseerauksensa on aivan omaa laatuaan. Se henkii alkujazzin kiihkeää tunnelmaa kaikessa viehättävyydessään. Stafford on kirkkokonserteissa hyvin uskonnollinen ja henkevä tulkitsija.

Gregg Staffordin kanssa esiintyy New Orleans Stompers.  Jazzin esitaiteilijana soittaa saksofonisti Alvi Leppälä soittaen historiallisia, tyylin mukaisia jazzin alkuaikojen saksofoneja. Orkesterin kapteeni on Swingin maisteri, klarinetisti Kimmo Leppälä, ja kolmannen polven tyylitaituri on kontrabasisti Ilkka Leppälä. Yhtyeen svengistä vastaa tiukimmista tiukin komppiryhmä: banjon mestari Jukka Järvelä ja stride-pianon taitaja Robi de Godzinsky.

GREGG STAFFORD & New Orleans Stompers to 22.11.2018 klo 19, Pukkilan kirkko

Gregg Stafford, trumpetti ja laulu New Orleans Stompers: Alvi Leppälä, saksofoni Kimmo Leppälä, klarinetti ja saksofoni Robi de Godzinsky, piano Ilkka Leppälä, kontrabasso Jukka Järvelä, banjo ja mandoliini

Kesto n. 1 h

EHDOKASASETTELUA KOSKEVA KUULUTUS

Pukkilan seurakunnassa toimitetaan kirkkolain (KL) 23 luvun 9 §:n 2 momentin mukaisesti 18.11.2018 seurakuntavaalit, jossa vuoden 2019 alusta alkavaksi nelivuotiskaudeksi valitaan 15 jäsentä kirkkovaltuustoon.

KL:n 23 luvun 2 §:n ja 3 §:n mukaan vaalikelpoinen seurakunnan edellä mainittuun on ehdokas,

  • joka viimeistään 17.9.2018 on merkitty tämän seurakunnan läsnä olevaksi jäseneksi,
  • joka on konfirmoitu viimeistään 17.9.2018, ja joka täyttää 18 vuotta viimeistään 18.11.2018
  • joka on kristillisestä vakaumuksesta tunnettu,
  • joka ei ole vajaavaltainen
  • joka on antanut kirjallisen suostumuksensa ehdokkaaksi asettamiseen,
  • joka ei ole tämän seurakunnan viranhaltija tai työsopimussuhteessa oleva työntekijä.

Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirja liitteineen mainittua vaalia varten on toimitettava 17.9.2018 kello 16.00 mennessä Pukkilan kirkkoherranvirastoon, joka on avoinna ma ja to 9-12 sekä 17.9.2018 kello 9-16.00. Kirkkoherranviraston osoite on: Veteraanitie 2, Pukkila.

Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirjoja liitteineen on saatavana kirkkoherranvirastosta ja verkkosivuilta info.seurakuntavaalit.fi.

Pukkila 13.6.2018

Pukkilan seurakunnan vaalilautakunnan puolesta

Puheenjohtaja Jussi Nurminen

Joomla templates by a4joomla