Gregg Stafford

Trumpetisti ja laulaja Gregg Stafford ja New Orleans Stompers esittävät sitä aidointa 19-luvun alun New Orleans Jazzia siten, kuin Staffordin esi-isät sitä siellä soittivat. Gregg on myös hauska show-mies, joka tempaa mukaansa kuulijansa erikoisen pehmeällä mutta intensiivisellä trumpetin saundillaan ja laulutyylillään. Hänen musiikin fraseerauksensa on aivan omaa laatuaan. Se henkii alkujazzin kiihkeää tunnelmaa kaikessa viehättävyydessään. Stafford on kirkkokonserteissa hyvin uskonnollinen ja henkevä tulkitsija.

Gregg Staffordin kanssa esiintyy New Orleans Stompers.  Jazzin esitaiteilijana soittaa saksofonisti Alvi Leppälä soittaen historiallisia, tyylin mukaisia jazzin alkuaikojen saksofoneja. Orkesterin kapteeni on Swingin maisteri, klarinetisti Kimmo Leppälä, ja kolmannen polven tyylitaituri on kontrabasisti Ilkka Leppälä. Yhtyeen svengistä vastaa tiukimmista tiukin komppiryhmä: banjon mestari Jukka Järvelä ja stride-pianon taitaja Robi de Godzinsky.

GREGG STAFFORD & New Orleans Stompers to 22.11.2018 klo 19, Pukkilan kirkko

Gregg Stafford, trumpetti ja laulu New Orleans Stompers: Alvi Leppälä, saksofoni Kimmo Leppälä, klarinetti ja saksofoni Robi de Godzinsky, piano Ilkka Leppälä, kontrabasso Jukka Järvelä, banjo ja mandoliini

Kesto n. 1 h

lehti ilmoitus AUF kiertue lopullinen

Puro Jazz Quartet

Puro Jazz Quartet esiintyy 6. Jazzpiknikissä Pukkilan pappilan puistossa la 11.8.2018 klo 14.00-15.30

Järjestyksessä kuudes jazzpiknik nostaa tänä vuonna esiin nuoria kymenlaaksolaisia jazzin taitajia Kotkasta. Perinteisen jazzin lisäksi Puro Jazz Quartet on luvannut tuoda esiin myös hieman tuoreempia kappaleita.

Nuorten kotkalaisten ”jazzareitten” myötä saamme todeta seutukunnan muusikoiden jatkavan vahvasti perinteitä. Rytmiryhmä valmistuu muusikoiksi tänä keväänä Kymin Konservatoriosta ja solisti Emma tähtää samaan vuoden päästä.

Kokoonpano
- Emmi Häyhä, laulu
- Konsta Puro, rummut
- Iiro Ylitalo, kitara
- Valtteri Moilanen, basso
 
Toivomme ihmisten tulevan iloisella mielellä omin piknikvarustein ja tarvikkein. Ilmankin niitä kaikki ovat tervetulleita. Pukkilan pappilan myy edellisvuosien tapaan buffetin: kahvin, virvokkeiden ja leivonnaisten myynti palvelee klo 13.30-15.30 (tuotto diakonian ruokajakelutyöhön)

Piknikin pääjärjestäjä ja -tukija on Pukkilan Kulttuuriyhdistys yhteistyökumppanina Pukkilan seurakunta. 6. jazzpiknikin, kuten aikaisempienkin tuottajana on Arto Luoma.

Lisätietoja: 0400 871 822, arto.luoma (at) kolumbus.fi  www.pukkilankulttuuriyhdistys.fi

 

Lastenohjaajan toimi haettavana

EHDOKASASETTELUA KOSKEVA KUULUTUS

Pukkilan seurakunnassa toimitetaan kirkkolain (KL) 23 luvun 9 §:n 2 momentin mukaisesti 18.11.2018 seurakuntavaalit, jossa vuoden 2019 alusta alkavaksi nelivuotiskaudeksi valitaan 15 jäsentä kirkkovaltuustoon.

KL:n 23 luvun 2 §:n ja 3 §:n mukaan vaalikelpoinen seurakunnan edellä mainittuun on ehdokas,

  • joka viimeistään 17.9.2018 on merkitty tämän seurakunnan läsnä olevaksi jäseneksi,
  • joka on konfirmoitu viimeistään 17.9.2018, ja joka täyttää 18 vuotta viimeistään 18.11.2018
  • joka on kristillisestä vakaumuksesta tunnettu,
  • joka ei ole vajaavaltainen
  • joka on antanut kirjallisen suostumuksensa ehdokkaaksi asettamiseen,
  • joka ei ole tämän seurakunnan viranhaltija tai työsopimussuhteessa oleva työntekijä.

Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirja liitteineen mainittua vaalia varten on toimitettava 17.9.2018 kello 16.00 mennessä Pukkilan kirkkoherranvirastoon, joka on avoinna ma ja to 9-12 sekä 17.9.2018 kello 9-16.00. Kirkkoherranviraston osoite on: Veteraanitie 2, Pukkila.

Valitsijayhdistyksen perustamisasiakirjoja liitteineen on saatavana kirkkoherranvirastosta ja verkkosivuilta info.seurakuntavaalit.fi.

Pukkila 13.6.2018

Pukkilan seurakunnan vaalilautakunnan puolesta

Puheenjohtaja Jussi Nurminen

Joomla templates by a4joomla