Pukkilan seurakunnan Seurakuntakodin päädyssä, osoitteessa Keskustie 20 as2, Pukkila vuokrataan 1.1.2018 alkaen:

2 h + k + s  (57m²)

vuokra 513,00 eur / kk (9,00€/m²) + vesi 25,00 €/kk/hlö

kahden kuukauden vuokraennakko (1026 euroa)

ei lemmikkieläimiä

huoneistossa ei saa tupakoida sisällä.

Pukkilan Seurakuntakodilla

SU 11.2.2018 klo 10-13

laskiaistapahtuma

Toimintaa koko perheelle:

klo 10      Jumalanpalvelus kirkossa

10.30       Toimintapisteet aukeavat sisällä ja ulkona

11.00       Kepparikisat, järj. kepparitytöt Ampun 4H:n tukemana

12.00       Järjestöjen välinen kisa, järj. Kanteleen Nuutit

12.30       Bingo

Ohjelmaa: ongintaa ja arpoja 1 € / kpl, aasi-ajelua, eläimiä rapsutettavana (pupuja, laama, pukki), moottorikelkka-ajelua (sään salliessa), talutusratsastusta poneilla, paloauto, ralliauto ja enduropyöriä, polkutraktorit, traktori, temppurata, laskiaispullan tuunausta ja paljon muutakin…

Arto Luoma fiilistelee pianon ääressä tapahtuman aikana.

Myynnissä ulkona: makkara 1,50e

trip-mehu 1e

Myynnissä sisällä:  hernekeitto-annos (sis. leipä, ruokajuoma) 4e -- tarjolla myös kasvisvaihtoehto

-- omiin astioihin mukaan 5e/litra

laskiaispulla 1,50e

kahvi 1,50e

mehu (muki), tee 0,50e

Tuotto Yhteisvastuulle!!      yhteisvastuu logo

Järj. Pukkilan kunta ja seurakunta sekä useat järjestot, yritykset ja yksityishenkilöt

Torstaina 5.4. klo 18-20.30 seurakuntakodilla.

tulppaanisydän

Tarjolla hyvän olon hoitoja omakustannushintaan sekä paikalla on tuotemyyjiä (Leikkien lelut, Me&I lasten ja naisten vaatteita; pesuainetta ja laukkuja ym.). Aloitamme hartaudella.

Mahdollisuus myös ruokailuun: kiinalainen buffetti 10€ (sis. juoma, jälkkäri). Huom. ruokailu vaatii ennakko-ilmoittautumisen.

Ilmoittautumiset Helka Laaksoselle p. 0405544659

Tervetuloa mukaan!!

Pukkilan seurakunnan kirkkoneuvosto on kokouksessaan 7.1.2016 päättänyt tukea sopimuksella Suomen Lähetysseuran kanssa Kambodzhan Chab Dai: Ihmiskaupan uhrien tuki hanketta.

Suomen Lähetysseuran esite ladattavissa tästä

Kambodža

Valtio Aasiassa

Kambodžan kuningaskunta on yli 14 miljoonan asukkaan valtio Kaakkois-Aasiassa. Kambodža rajautuu idässä Vietnamiin, pohjoisessa Laosiin ja lännessä Thaimaahan, ja etelässä sillä on rannikkoa Siaminlahdelle. Wikipedia

Pääkaupunki: Phnom Penh

Perustettu: 9. marraskuuta 1953

Valuutta: Kambodžan riel

Väkiluku: 15,14 miljoonaa (2013) Maailmanpankki

Kuningas: Norodom Sihamoni

Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Positiivinen, pysyvä muutos kehittyvissä maissa on tavoite, johon työmme tähtää. Haluamme rakentaa maailmaa, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

Tässä on uuden vuoden kuulumisia lähetystyöntekijöiltämme Tapani Haapalalta ja Ari Muttoselta Kambodzhasta. Kiitos, että muistat heidän työtään!

Sinun esirukouksesi ja taloudellinen tukesi mahdollistavat työntekijöidemme toiminnan. Yhdessä viemme toivoa ja sanomaa Toivosta niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet.

Voit tukea työntekijää lahjoittamalla seuraavin tilitiedoin:
IBAN: FI38 8000 1400 1611 30, BIC: DABAFIHH
Käytä ystävärengassopimuksesi viitenumeroa tai laita viestiksi tukemiesi lähetystyöntekijöiden nimet.

Lisätietoa saat netistä osoitteesta www.suomenlahetysseura.fi/ystavarengas