Kirkkoneuvosto johtaa yleisesti seurakunnan toimintaa, edistää sen hengellistä elämää, ja toimii seurakunnan tehtävän toteuttamiseksi. Kirkkoneuvosto myös päättää kirkolliskokouksen määräämissä rajoissa kirkollisten kirjojen käyttöön ottamisesta, johtaa seurakunnan hallintoa sekä seurakunnan talouden ja omaisuuden hoitoa, huolehtii kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpanosta, valvoo seurakunnan etua, edustaa seurakuntaa sekä tekee sen puolesta sopimukset ja muut oikeustoimet.  Kirkkoneuvosto valmistelee kirkkovaltuustossa käsiteltävät asiat sekä valvoo kirkkovaltuuston päätösten laillisuuden.

Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra. Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja on Eero Mölsä.

Kirkkoneuvoston jäsenet 2017-2018 (henkilökohtainen varajäsen suluissa):

Clewer Leena (Mäkelä Merja)

Helenius Sirkku (Seppinen Jenni)

Jordberg-Ahola Heli (Kuosa Heli)

Kallas Mikko (Rikala Uolevi)

Myyrä Sami (Seppälä Esa)

Mölsä Eero, varapuheenjohtaja (Mäenrinta Heikki)

Ovaska Samu (Leino Hannu)

Seppälä Merja (Enroth Merja)

Kevään 2018 kokouspäivät (Pappila):
• to 8.2. klo 18 (työntekijät mukana, toiminta 2017)
• to 22.3. klo 18
• to 3.5. klo 18 (tilinpäätösesitys valtuustolle)

Kirkkoneuvoston kokoukset eivät ole julkisia.

Pöytäkirjat ovat luettavissa pdf-muodossa. Verkossa julkaistavista asiakirjoista poistetaan julkisuus- ja henkilötietolain vaatimat tiedot. Pöytäkirjat julkaistaan verkossa, kun ne on tarkastettu.