• Kirkkomv
  • rippi
  • kellot
  • askola

2019 jumalanpalvelukset alkaavat pääsääntöisesti klo 12.

Pukkilan seurakunta kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille siunattua uutta vuotta!

Ajankohtaista

Uusi vuosi alkaa yhteisellä rukoushetkellä kirkossa klo 18. Paikalla ainakin kirkkoherra. Tervetuloa.

Tammikuun kalenteri on julkaistu.

Kirkkovaltuusto kokoontui pappilassa to 13.12. klo 18. Pöytäkirja luettavissa täällä.

Diakonia

Perhetyö

ti klo 10-11.30 perhekerho srk-kodilla. Perhekerhon kevätkauden suunnittelua ti 8.1  srk-kodilla, Keskustie 20 (kirkon vastapäätä).

Kerhoon ei ilmoittauduta ja ryhmän koko voikin vaihdella eri kerroilla. Tervetuloa mukaan!

Kerhotoiminta

ma, ke klo 9.30-13.30 päiväkerho srk-kodin tiloissa 3-5 -vuotiaille, kevätkausi alkaa ke 9.1.2019.

to klo 15-16  pyhäkoulu/musiikkikerho kokoontuu kahdesti kuukaudessa, toiminta jatkuu klo 16-18 yhteisellä leikkihetkellä. Jatkuu tammikuussa.

Lähetystyö

Lähetyspiirit kokoontuvat noin neljä kertaa syyskauden aikana.

Kansanlähetyksen seurat kokoontuvat Pukkilan pappilassa