• Kirkkomv
  • rippi
  • kellot
  • askola

2018 jumalanpalvelukset alkaavat pääsääntöisesti klo 10.

Ajankohtaista

Pukkilan Kulttuuriyhdistyksen ja seurakunnan isännöimä jazzpiknik järjestetään lauantaina 11.8.2018 klo 14.00-15.30 pappilan puistossa. Puisto sijaitsee Keskustien ja Koivulinnantien kulmassa. Tapahtuma alkaa klo 14 ja kestää puolitoista tuntia. Tapahtuma on hyvin Pukkilan näköinen ja kokoinen. Tänä vuonna esiintyvä Puro Jazz Quartet löytyi Kotkasta.

Avantin kamariyhtye esiintyy la 25.8. klo 19 Pukkilan kirkossa. Konsertit ovat osa Avantin, Uuden Musiikin Orkesterin ja Suomalaisen Barokkiorkesterin AUF-yhteistyöhanketta. Esiintyjänä on mm. Kari Kriikku, joka on yksi tämän hetken kysytyimpiä klarinetisteja maailmassa.
La 25.8. klo 19 Pukkilan kirkko: Beethovenista Ellingtoniin – kaikkien aikojen klassikot
Ohjelma:
Bartók-Farina-Schumann-Tiensuu-Ellington-Ligeti
Esiintyjät:
Avanti!-kvartetti:
Anna-Leena Haikola, viulu
Eriikka Maalismaa, viulu
Tuula Riisalo, alttoviulu
Mikko Ivars, sello
Kari Kriikku, klarinetti
Jouko Laivuori, piano
Liput 17,50/11 €, perhelippu 22,50 €, sarjalippu kolmeen AUF-konserttiin Itä-Uudellamaalla 43/28 €. Myyntipaikat: Askolan kirjasto, Hyvinvointikeskus Onni Pukkilassa, Kipa-kirjakauppa Mäntsälässä, Mäntsälän kunnan palvelupiste, Pukkilan kirjasto, ovimyynti ja Ticketmaster. Kuntien myyntipisteissä ja ovimyynnissä käy vain käteinen. Lipputiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätiedot UMOn ja FiBOn konserteista heidän nettisivuiltaan umo.fi ja fibo.fi.

Ehdokasasettelua koskeva kuulutus.

Kesän kalenteri on julkaissut.

3-4-5 -vuotiaille lapsille alkaa päiväkerhojen syyskausi keskiviikkona 15. päivänä elokuuta 2018. Mukaan mahtuu vielä!

HAUTAUSMAAN HARMAAT LAPPUSET

Hyvät seurakuntalaiset

Kartoitamme parhaillaan Pukkilan hautausmaan hautojen ja niiden hoidon tilannetta. Mikäli haudalle on ilmestynyt harmaa kuulutuslappu, olemme epätietoisia haudan hoidosta tai hautapaikkaoikeuden haltijasta. Kuulutuksen mukaiset toimet aloitetaan 1.11.2018 alkaen ja toivomme, että otatte pikaisesti yhteyttä kirkkoherran virastoon tietojen päivitystä varten.

Haluamme palvella seurakuntalaisia paremmin ja siksi tietojen ajantasaisuus on meille tärkeää.

Pahoittelemme jo etukäteen asiasta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja harmia.

Seurakunta terveisin

Pukkilan kirkkoherran virasto (avoinna ti, to klo 9-12)
Veteraanitie 2
07560 Pukkila
PUH. 040-752 2882

Diakonia

Diakonin vastaanotto pappilassa maanantaisin klo 8.30-10.

Ruokajakelu lapsiperheille perjantaisin klo 18.15-18.45 jatkuu syksyllä.

Perhetyö

ti klo 10-11.30 perhekerho srk-kodilla. Perhekerhon syyskauden suunnittelua ti 14.8. Tervetuloa mukaan!

Kerhoon ei ilmoittauduta ja ryhmän koko voikin vaihdella eri kerroilla.

Kerhotoiminta

ma, ke klo 9.30-13.30 päiväkerho srk-kodin tiloissa 3-5 -vuotiaille, syyskausi alkaa ke 15.8.2018.

to klo 15-16  pyhäkoulu/musiikkikerho kokoontuu kahdesti kuukaudessa, toiminta jatkuu klo 16-18 yhteisellä leikkihetkellä. Jatkuu syyskuussa.

Lähetystyö

Lähetyspiirit kokoontuvat noin neljä kertaa syyskauden aikana.

Kansanlähetyksen seurat kokoontuvat Pukkilan pappilassa

Seuraava kokous on su 19.8. klo 15.00.

su 14.10. klo 15:00

su 9.12. klo 15:00